Little Pumpkin

Anita van de Beek
06-34187496

Suzanne van de Beek
06-41944744

Telefoon Vast
020-7719706

E-mail
info@little-pumpkin.nl

Website
www.little-pumpkin.nl

Adres
Robert Kochplantsoen 42
1097 GK  AMSTERDAM
Oost-Watergraafsmeer

Tarieven

Tarieven

Bij Little Pumpkin is de minimale afname per week 2 dagen van 08.00 uur tot 18.00 uur. Het uurtarief bedraagt per januari 2023 € 11,27 per uur.

De tarieven zijn inclusief alle voeding waaronder lunch (broodmaaltijd), fruit, tussendoortjes, babykunstvoeding. Tevens zijn luiers, billendoekjes, billencrème, beddengoed, cadeau's, flessen en spenen bij de prijs inbegrepen. Daarnaast zijn de kosten voor de yoga en muzieklessen meegerekend.

Bij Little Pumpkin kan de ouder/ verzorger flexibel opvang (extra incidentele of verlengde opvanguren) afnemen.

Beleid flexibele opvang

Bij Little Pumpkin kunnen er naast de vaste contract dagen 2 vormen van flexibele opvang afgenomen worden; extra incidentele opvang en verlengde opvanguren.

Extra incidentele opvang

Incidentele opvang zijn dagen bovenop de vaste contract dagen. Op basis van de beschikbaarheid kunnen ouders/ verzorgers extra dagen afnemen van minimaal 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bij extra incidentele opvang wordt altijd rekening gehouden met het kind- leidster- ratio en het maximale aantal op te vangen kinderen.

Verlengde opvanguren

Met verlengde opvanguren wordt bedoelt: eerder brengen of het later halen dan de afgesproken contract uren. De verlengde opvanguren kunnen per 15 minuten worden opgenomen.

Verlengde opvanguren komen achteraf extra op de maandfactuur.

Bij verlengde opvanguren wordt altijd rekening gehouden met het kind- leidster- ratio en het maximale aantal op te vangen kinderen.

Wie heeft er recht op kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten die de ouders/ verzorgers  betalen aan de kinderopvang. De tegemoetkoming wordt per inkomens- en gezinssituatie bekeken en berekend door de belastingdienst.

Voor een juiste berekening verwijzen wij naar de site van de belastingdienst.

Om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag dient het kinderdagverblijf  geregistreerd te staan in het Landelijk Register Kinderopvang  en Peuterspeelzalen (LRKP). Hiervoor is de site te raadplegen www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl

Openingstijden

Little Pumpkin is 52 weken per jaar van maandag tot en met vrijdag open van 7.00 uur tot en met 19.00 uur.

Little Pumpkin is gesloten op de erkende feestdagen en Koningsdag op 27 april.

Er zijn jaarlijks maximaal 3 sluitingsdagen i.v.m. studie (bijvoorbeeld EHBO of trainingsdag voor de leidsters). Een overzicht van de precieze sluitingsdagen wordt jaarlijks onder de ouders/ verzorgers verspreid.

De officiële feestdagen, als ook de overige sluitingsdagen zoals de studiedagen, zijn verwerkt in de tarieven die Little Pumpkin hanteert. Ook wanneer een kind ziek is of vakantie heeft moet het volledige maandbedrag worden voldaan.